keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

The Beginning


Moi kaikki!


Olen Veera, 16-vuotias tyttö Kouvolasta. Suuntaan 5. elokuuta Yhdysvaltoihin viettämään vaihto-oppilasvuottani. Olen juuri käynyt lukion ensimmäisen luokan Tiirismaan lukion musiikkilinjalla Lahdessa. Harrastan huilunsoittoa ja monenlaista liikuntaa kuten kuntonyrkkeilyä, suunnistusta, lenkkeilyä, rullaluistelua jne. Lisäksi tykkään tehdä kaikkia pieniä juttuja käsilläni kuten koruja ja kynsien laittoa.
 
Ajatus vaihto-oppilaaksi lähtemisestä lähti siitä, kun kesällä 2011 vietin kolme viikkoa omatoimisella kielimatkalla Edinburghissa Skotlannissa. Matka oli sanoinkuvaamattoman hieno kokemus ja kielitaitoni kehittyi paljon. Halusinkin kokea jotakin samankaltaista uudestaan. Aloin puhua vanhemmilleni asiasta ja saimme tietoa Rotary nuorisovaihdosta äitini ystävän kautta. Haastattelujen,  paperisotien ja päätä raastavan odottelun jälkeen ollaan sitä nyt tässä, vain kahden kuukauden päässä vaihto-oppilasvuoteni alkamisesta.Olen siis lähdössä pieneen kaupunkiin nimeltään Dallas, Oregonin osavaltioon. Oregon sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla, Kalifornian yläpuolella. Dallas vaikuttaa aivan ihanalta idylliseltä pikkukaupungilta, juuri täydelliseltä minulle! Teen lähiaikoina erillisen postauksen Oregonista ja tulevasta kotikaupungistani.

             Pari kuvaa Oregonista               

Vaihto-oppilas vuosi on ollut suurin unelmani jo pitkään, enkä vieläkään oikein käsitä, että noin kuudenkymmenen päivän päästä istun lentokoneessa matkalla kohti jotain aivan uutta ja tuntematonta. Olenkin todella kiitollinen kaikille niille, jotka tekevät vaihto-oppilasvuoteni mahdolliseksi. Kiitos teille!

Tänne blogiin kirjoittelen kokemuksistani ja ajatuksistani jo ennen vaihtovuottani ja siellä ollessani. Blogin kautta sukulaisteni ja ystävieni ja kaikkien tuntemattomienkin on helppo seurata vaihtovuoteni etenemistä. Olette kaikki todella tervetulleita lukemaan ja kommentoimaan tätä blogia, toivottavasti tykkäätte!
 
Veera
 

6 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis tossa ekassa kuvassa! :) Kirjotat mun mielestä tosi hyvin ja tää oli hyvä alotuspostaus!
  Oregon on varmaan ihan huippupaikka, jään ehdottomasti seuraileen blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos essi, sinä myös! Ja kiva, että tykkäsit mun kirjotustyylistä :) Olet todella tervetullut seurailemaan tätä blogia ja mäki mielelläni seuraan niitä sun seikkailuja siellä Ranskassa! :D

   Poista
 2. Toi sun paikka vaikuttaa tosi mahtavalta!:) Oregon on varmaan ihan huippu osavaltio:) Itekkin oon lähdössä syksyllä vaihtoon, muttwn oo viel valitettavasti saanu perhe-/osavalitotietoja. Niitä nyt jännityksellä ootan, mut kyllä ne tulee aikanaan. Sun blogi vaikuttaa kivalta jään seuraamaan. Toivottavasti sulle tulee huippu vuosi!:) Kirjotan mun kaverin kanssa kans blogia kay ihmeessa kattomassa ja liittymässä lukijaks!

  http://oonasanni-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva kun tykkäät mun blogista, tervetuloa vaan seurailemaan! Ja oon itekki tosi tyytyväinen tohon osavaltioon, vaikuttaa täydelliseltä niin ihmisiltään kuin luonnoltaankin! :) Teijän blogi vaikuttaa myös ihanalta, liityin heti lukijaks! Toivottasti saat osavaltio- ja perhetiedot pian, jään innolla odottelemaan! :)

   Poista
 3. oi vähänkö vaikuttaa ihanalta paikalta minne oot menossa! :) muutenkin sun blogi on tosi hieno! :)

  http://nelliplusfrance.blogspot.fi/

  VastaaPoista