tiistai 11. kesäkuuta 2013

Oregon and my future hometown

Heissulivei kaikille!


Lupailin tehdä postauksen Oregonista ja mun tulevasta kotikaupungista Dallasista. Tässä teille siis vähän informaatiota paikasta, jossa tulen viettämään tulevan vuoteni.
Oregon
Oregon on noin neljän miljoonan asukkaan osavaltio, joka sijaitsee USA:n länsirannikolla, Kalifornian yläpuolella. Lempinimeltään Oregon on Majavan osavaltio ja sen hallinto pääkaupunki on Salem. Oregonin suurin kaupunki on kuitenkkin Portland.

Luonto

Oregonin luonto on hyvin vaihtelevaa. Sieltä löytyy vuoristoja, jokia, hedelmällisiä laaksoja, vesiputouksia, autiomaata, suuria järviä jne.Eläimet

Oregonissa on lempinimensä mukaisesti paljon majavia. Muita paljon tavattuja eläimiä ovat mm. hirvet, peurat, karhut, villikissat, ritariperhoset ja kuningaslohet.


Dallas

Dallas, eli tuleva kotikaupunkini, on noin 14 600 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Oregonin osavaltion läntisellä puolella hedelmällisessä Willamette-laaksossa. Dallas sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Oregonin hallintopääkaupungista Salemista ja noin 45 minuutin ajomatkan päässä Oregonin rannikosta.Tuleva, noin 1200 oppilaan kouluni

 ( Kuvat weheartit ja Google-kuvahaku)


6 kommenttia:

 1. Voi ihana näköstä varsinki noi luonto kuvat!! :) on varmasti hieno paikka

  VastaaPoista
 2. Totta, toi luonto vaikuttaa kyllä aivan upealta, olis ollu niin paljon muitaki upeita kuvia joita olis voinu laittaa tänne :)

  VastaaPoista
 3. Oi tää sun blogi vaikuttaa myös vaik kuin kivalta! Jään todellakin seurailemaan :) ja sun sijoitus kuulostaa upeelta, Oregon on varmasti ihan huippupaikka!

  VastaaPoista
 4. Pääset mun unelmapaikkaan vaihtoon! Hehhe kateellinen ilmottautuu :) Kuulostaa tosi upeelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no juu, vaikuttaahan se aika täydelliseltä paikalta :D Mutta ihan yhtä hienolta kuulostaa toi sun Kalifornian Bakersfield :)

   Poista