keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Visa, Blazer and Lauren

Moikka!
Sori kun en ole postaillut muutamaan viikkoon, on ollut hirveesti tekemistä: kesätöitä, vaihtarijuttuja jne.
Mutta aloitetaanpa parin viikon takaisesta. Olin viisumihaastattelussa Helsingin suurlähetystössä. Kaikki meni hyvin ja muutaman päivän kuluttua se viisumi sitten tulikin postissa. Rotary edustustakkikin noudettiin postista muutama viikko sitten.
Rotary edustustakki

Viime viikolla meillä oli vierailemassa Lauren-niminen tyttö, joka on tällä hetkellä Rotaryn kautta vaihto-oppilaana Suomessa. Hän on kotoisin tulevasta kotikaupungistani Dallasista ja hänen perheensä tulee olemaan yksi kolmesta isäntäperheestäni. Meilllä oli todella hauskaa yhdessä ja ohjelmassa oli mm. veneilyä, mökkeilyä, suunnistusta, uimista, lautapelien pelaamista ja kaikkea muuta mukavaa :)
Minä ja Lauren
Laurenilta saadut pinssit Rotary edustustakkiin
Kesämökki, jossa olimme Laurenin kanssa6 kommenttia:

 1. huippu juttu että tapasit jo nyt Laurenin! :)) enää 32 päivää lähtöön!! ;;DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli ihan mahtavaa tavata ja on tosi kiva et tuntee jo jonkun sieltä kaupungista ennen vaihtovuotta :) ja hui, onks siihen tosiaa enää 32 päivää? :D

   Poista
 2. Ootsie ollu tyytyväinen Rotaryn toimintaan? MIks valitsit just sen ja eikö tunnu oudolta et on kolme isäntäperhettä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu tosi tyytyväinen Rotaryn toimintaan, kaikki on sujunut hyvin ja kaikki rotaryt on tosi mukavia :)
   Ja valitsin Rotarit, koska olin kuullut niin hyviä kokemuksia siitä ja myös sen takia, että se on hieman halvempi järjestö kuin kaupalliset.
   Ja musta toi 3 isäntäperhettä on kiva juttu, kokee amerikkalaisen kulttuurin kolmen eri perheen kautta ja jos vaikka jonkun perheistä kanssa ei tule toimeen niin hyvin, niin seuraava perhe voi taas olla ihan huippu! :)

   Poista
 3. onks sulla jo kaikki kolme isäntäperhettä tiedossa? :)
  losojosmarrones.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo vielä kaikkia kolmea perhettä tiedossa, ainoastaan kaks :) mutta eiköhän se kolmas pian selviä :D

   Poista