sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ashland&Ankle&Movies

Heipsan!
Taas pari viikkoa hurahti ihan huomaamatta, paljon on tapahtunut ja samalla menokapasiteetillä jatketaan ainakin vielä pari viikkoa.

Toissa viikonloppuna lähdin koulusta ajoissa, koska suuntana oli Ashland niminen kaupunki Etelä-Oregonissa, noin 4 tunnin ajomatkan päässä. Lähdettiin sinne host vanhempien ja tuttava pariskunnan kanssa Shakespeare teatteri- festivaaleille. Luvassa oli siis kolme teatteri esitystä, The Tempest, The Coconuts ja The Comedy of Errors. Kaikki ne olivat aivan äärettömän hyviä, todella lahjaakkat näyttelijät, hienot lavasteet, upeat puvut jne. 
Kuvaaminen teatteri esityksien aikana oli ankarasti kielletty, joten tämä oli ainoa kuva jonka sain noista kolmesta esityksestä :D
Viikonloppuun kuului myös shoppailua, kaupungin puistoissa kävelemistä ja hyvissä ravintoloissa syömistä. Oli kyllä aivan upea viikonloppu ja Ashland on ihana pikkukaupunki!

Italialaisessa ravintolassa
Nyt sitten virallisesti puunhalaaja :D
Kuningas-pannukakut
Sain vihdoin Oregon-riipuksen rannekoruuni, jee! :)
Viime viikko ei sitten alkanutkaan niin hyvissä merkeissä. Maanantaina päätin aloittaa pitkän matkan juoksun koulun yleisurheilu joukkueessa ja toisissa harkoissa, tiistaina, satutin akillesjänteeni. Lääkärissä käytiin ja mikrorepeämät molemmissa nilkoissa ja akilleen tulehdus myös, joten yleisurheilu on sitten tältä keväältä loppu. Mutta ei onneksi kipsiä tarvita, lääkkeillä ja rauhallisella liikkumisella selvitään. Harmittaa kyllä, mutta tekevälle sattuu :)

Tänä viikonloppuna olen ollut pääasiassa kotona, siivonnut, neulonut, käynyt elokuvissa ja muuten vain oleskellut.
At the movies, 12 Years A Slave

Täällä on kevät toden teolla tuloillaan, puissa pilkistää pienet vihreät hiirenkorvat, aurinko on tullut esiin pilvien takaa, kukkien nuput ovat alkaneet avautumaan ja lämmintä on noin 15 astetta. Kesä, täältä tullaan!

-Veera2 kommenttia:

  1. Hei ihana postaus taas! Tuut tosi pian takas, tuutko enää kouluun käymään, olis kiva kuulla kuulumisia :) soitteletko muuten sieltä useinki sun porukoille? :P ps. miten huilunsoitto sujuu ;)?

    VastaaPoista
  2. Kiitti Elma! Ja en kyllä ennen syksyä tuu koulussa käymään, ehkä tekemään ens vuoden lukkarin kesän aikana, mutta syksyllä voidaan sitten vaihtaa kuulumisia! Ja enpä oikeastaan ole yhtään soitellut porukoille, tasan yhden kerran ollaan skypetelty, mutta sähköpostia kirjoitellaan säännöllisesti. Ja huilunsoitto, no juu, ihan hyvinhän se, vähän jäänyt taka-alalle, mutta ensi vuonna sitten taas kunnolla :D

    VastaaPoista