maanantai 24. helmikuuta 2014

Travel is the only thing you buy that makes you richer

Moikkelis vaan!
Elämä on täällä kirkasta vaikka sade ropiseekin eikä sinistä taivasta näy. Amerikkalainen koulu on vihdoin alkanut maistua, teatteri-sanasto alkaa olla hallussa ja Uusi-Seelantilaiset tanssit on opittu Dance Elements- kurssin ansiosta. Uinnit on nyt uitu ja kuorossa laulellaan aamu seitsämältä kahvin voimilla. Elämä täällä sujuu paremmin kuin hyvin!

Suomeen paluu päiväkin on nyt varmistunut, se tulee olemaan 19.6. Se tarkoittaa, että mulla on enää alle 4 kuukautta vaihtovuotta jäljellä. Huijui, samalla todella surullista ja samalla todella iloista! 

Viime viikko sujui melko normaaleissa merkeissä, koulunkäyntiä pääosin. Perjantai iltana mentiin host vanhempien kanssa illalliselle heidän tuttavilleen ja lauantaina vietin aikaa Marissan kanssa leipoen ja lautapelejä pelaten! Tehtiin minimustikkakukkoja ja minikuppikakkuja. Tuli todella hyviä!

Minimustikkakukko
Marissa työn touhussa!

Mini carrot cupcakes
Sunnuntaina mentiin host vanhempien kanssa NBA peliin toista kertaan katsomaan Portland Trail Blazers:seja. Ja voittohan sieltä taas kerran tuli! Oli todella mukava ilta ja tuo tunnelma noissa peleissä on aina ihan huippu!
Blazer Dancers


Blazer cheerleaders
Eipä mulla muuta, 
Veera

2 kommenttia:

 1. kiva postaus :3! ja vitsi tää sun blogis on kyl ihana ♥ tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :) ulkoasu, kuvat, sun kirjotustyyli, kaikki nappaa! :)

  fashionsituation.blospot.com ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ihanasta kommentista, mukavaa kun tykkäät seurailla mun blogia :)

   Poista