tiistai 18. helmikuuta 2014

San Diego&LA

Viime viikonloppuna suuntasin siis host vanhempieni kanssa Kaliforniaan. Laskeuduttiin San Diegoon kahden aikaan perjantai iltapäivällä ja perjantaina majoituttiin hotelliin ja käytiin illallisella host äitini Francinen isän, vaimon ja lapsenlapsen kanssa, jotka asuvat San Diegossa.
Vuoria lentokoneen ikkunasta


Laskeutuessa San Diegoon

Appelsiineja Francinen isän pihalla

Ja limejä myös!


Dora Ystävänpäivä tunnelmissa
Lauantaina meksikolaisen aamupalan jälkeen suuntasimme Los Angelesiin. Tapasimme siellä host vanhempieni entisen vaihto-oppilaan Anyan, joka nyt asuu Los Angelesissa. Hän näytti meille kaupunkia, Walk of Fame, Hollywood sign, Beverly Hills ja monet muut paikat tuli nähtyä! Yhtä ainutta julkkista en kyllä bongannut mutta ehkä sitten ensi kerralla :D


Host vanhemmat aamiaisella
Francine, minä, Anya


Host vanhemmat ja minäLA ja saastepilvi...

Minä&Hollywood
Kaikenlaisia taloja sitten löytyykin Beverly Hillssistä

Lounaalla

Beverly Hillssin WC, jokaiselle kertakäyttö pyyhkeet

Yöllisiä palmuja
Sunnuntai ja Maanantai sitten kierreltiin San Diegossa ja nautittiin palmuista, aurinkoisesta säästä ja meksikolaisesta ruoasta(San Diego on siis noin 20 kilometrin päässä Meksikon rajalta). Iltapäivällä lensimme takaisin Oregoniin. Oli aivan mahtava matka ja paljon tuli nähtyä! :)

Näin eko-ihmisenä päätin tilata "Puunhalaaja pannareita" :D
Ja lopputulos!


Varpaat Tyynessämeressä!No todellakin!
Ja tähän kuvaan onkin hyvä lopettaa :D

4 kommenttia:

 1. Ihanan näkönen matka. Mietin vaan että maksaaks sun host perhe kaikki sun matkat, ku niitä näyttää olevan tosi paljon?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli juu aivan upea matka! Ja juu kyllä mun nykyinen(mulla on siis kolme) host perhe on maksannut lennot/majoitukset minne ollaan sitten mentykin. Tietenkin käyttörahaa itse varaan. Olen tosi onnekas, kun olen saanut näin hyvän host perheen, en voisi paremoaa kuvitellakkaan! :)

   Poista
 2. ihania kuvia ja maisemia !! :-) varmasti ihan mahtava reissu !
  -sapo

  VastaaPoista