sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Astoria&Portland

Heissulivei!
Kiireinen elämä jatkuu ja jatkuu vain, katsottiin juuri mun host vanhempien kanssa kalenteria ja huomattiin, ettei meillä ole yhtäkään vapaata viikonloppua ennen maaliskuun loppua. Huhuh, kyllä täällä tekemistä riittää! :D

Ilmat täällä on ollut viime aikoina melko lämpimiä ja aurinkoisia, noin 10 astetta plussan puolella. On varmaankin ensimmäinen helmikuu, jolloin olen pystynyt olemaan ulkona t-paidassa.

Viime viikonloppuna Clothilde tuli meille yöksi ja lauantai aamuna lähdettiin ajamaan kohti Astoriaa, noin kolmen tunnin ajomatkan päässä olevaa kaupunkia Tyynenmeren rannikolla. Sää oli upea ja maisemat myös. Näin ensimmäisen kertaan valaan vapaana merellä. Oli kyllä huippua! Yövyttiin upeassa hotellissa nimeltään Cannery Pier ja kyseisessä hotellissa oli myös sauna. Ai kun oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa saunaan! Muutenkin koko Astoria oli todella Pohjois-Eurooppa vaikutteinen ja löysinkin leipomosta joulutorttuja ja korppuja :D

Viikko meni koeviikon merkeissä ( jos sitä koeviikoksi voi kutsua kun pääasiassa monivalinta kysymyksiä kokeissa ja kokeet kestivät 60 minuuttia) ja torstai ja perjantai olivat vapaita koulusta. Olin yökylässä Clothildella, kävin parturissa ja launataina mentiin minä, Clothilde ja kaksi ensi vuotena vaihtoon lähtevää vaihtaria Portlandiin. Käytiin ostamassa kuuluisia Voodoo donitseja, kierreltiin kaupungilla ja shoppailtiin :D

Mariah, Ally, minä, Clothilde
Ensiviikonloppuna luvassa Rotaryn järjestämä hiihtoretki ja sitä seuraavana matka San Diegoon host vanhempien kanssa. Todella innolla odotan molempia! :)

-Veera

4 kommenttia:

 1. Sain ite about viikko sit tietää, et tuun viettää vuoden oregonin coquillessa (n 4000 tuhatta asukasta..). Koulussaki on ainoastaa 300 oppilasta joten vähä pelottaa et mihi pikkukylää mä oikee joudun :D onks portlandis hyviä ostoskeskuksia? Mun tuleva host-sisko asuu siel nii tuun käymää siellä päi useemminki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut siitä, että pääsit vaihtariksi Oregoniin. Oregon on ihan mahtava paikka, luonto on upea ja paljon nähtävää. Ja tuo Coquilleshan on Oregonin rannikolla, mikä oin aivan upea paikka ja siellä on paljon pikku putiikkeja ja myös outlet kauppoja kuten Hollister, Nike, American Eagle Outfitters, North Face ja paljon muita. Ja Portlandissa tietenkin on paljon hyviä paikkoja shoppailulle, että älä huoli kyllä saat rahaa kulumaan :)

   Poista
 2. Täällä tuleva rotarien jenkkivaihtari jeeei !! Kuka sulla oli muuten kirjeenvaihtajana?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon onnea! Sulle tulee olemaan ihan mahtava vuosi, ihan minne päin Usaa sitten menetkään! Ja mun kirjeenvaihtaja on Rauno Logren :)

   Poista