perjantai 24. tammikuuta 2014

The past few weeks

Hei!
Oon ollu viime aikoina ihan SUPER kiireinen, anteeksi kun en ole kertonut kuulumisia. Toissa viikonloppuna meillä oli sellainen pienimuotoinen leiri, jossa täällä Oregonissa olevat  vaihtarit kertoivat ensi vuoden vaihtareille omista maistaan. Leivoin tuonne tilaisuuteen korvapuusteja ja karjalanpiirakoita ja kovasti kaikki tykkäsivät. Myös Fazerin sinistä ja salmiakkia oli tarjolla. Sainkin monet ensi vuoden vaihtarit kiinnostumaan Suomesta! :)
Argentina+Suomi
Suomi <3
Tein myös tässä yhtenä iltana host perheelle broilerikiusauksen ja marjarahkaa, tykkäsivät todella paljon :)


Ja käytiin myös minä ja mun counselori rapu illasella, söin kokonaisen ravun ja siinä menikin noin tunti :D Mutta hyvää oli ja hauska kokemus!

Viimeviikonloppu oli ihan mahtava, lähdin mun kaverin Clothilden (ranskalaisvaihtari) ja hänen host äidin kanssaan laskettelemaan Oregonin korkeimmalle vuorelle Mount Hoodille. Ilma oli ihan mahtava, aurinko paistoi ja noin 0 astetta lämmintä. Yövyttiin hotellissa ja vuokrattiin sukset. Rinteet olivat aivan mahtavia ja aivan järjettömän pitkiä. Aivan upea kokemus! :)


Käytiin myös Clothilden kanssa shoppailemassa ja löysin ihan mahtavia tarjouksia. Osti kaksi todella hyvää laskettelua takkia 50 dollarilla eli 40 eurolla. Kaksi laskettelutakkia 40 eurolla?! Sanoisinko, että aika hyvä tarjous :D

Tänä torstaina mentiin Clothilde, minä ja mun host isä NBA otteluun. Oli ihan huikea peli ja meillä oli ihan tosi hauskaa. Ja me (Portland Blazers) voitettiin! Toivottavasti pääsen joskus vielä uudestaan :)
Mulla menee täällä todella hyvin, oon sopeutunu mun uuteen perheeseen ihan mahtavasti, eka jakso on loppumassa ja mulla on luvassa ihan huippu aineita kakkosjaksossa, uintikin sujuu jo vähän paremmin ja kesäkin on saapumassa. Ainoa asia mikä harmittaa on, että mun  kaveri Clothilde lähtee takaisin Ranskaan kahden viikon päästä, koska on vain yhden koulu jakson ajan oleva vaihtari. Siksi yritänkin viettää paljon aikaa hänen kanssaan näinä viimeisinä viikkoina :)

Eipä muuta, moikka! :)

2 kommenttia: