keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Washington D.C

Moikka!

Syvät pahoitteluni siitä, etten ole postannut, mutta viime aikoina on ollut meneillään hirveästi kaikenlaista eikä aikaa nyt kertakaikkiaan ole löytynyt postauksen tekemiseen...

Mutta siis toissa viikonloppuna lähdettiin host perheen kanssa USA:n pääkaupunkiin Washington D.C:hen. Lento kesti noin 5 ja puoli tuntia, matka sujui rattoisasti villasukkia neuloen ja niiden neulomista host äidille opettaen.
Neulomista lentokoneessa

Maisemia lentokoneen ikkunasta
Ensimmäisenä iltana mentiin italialaiselle illalliselle host veljeni Joelin ja hänen tyttöystävänsä kanssa, jotka siis asuvat Washington D.C:ssä. Illallisen jälkeen mentiin pienelle iltakävelylle ja sen jälkeen hotellihuoneeseen ja nukkumaan.
Washington D.C:n kaupungintalo sateella
Torstai aamunamentiin host äidin kanssa Starbucksiin aamupalalle ja siitä sitten suunnattiin moniin museoihin, veistospuistoon jne.


Oikeita perhosia Natural History museossa

Michelle Obaman mekko

Hope Diamond
Minä raketin sisässä

Kuvia Ilmailu&Avaruus museosta
Avaruusjäätelö

Illalla mun host siskokin liittyi meijän porukkaan ja mentiin ensin vietnamilaiseen ravintolaan syömään ja sitten Joelin Paigen asunnolle, jossa heillä oli hyväntekeväisyys juhlat heidän huonetoverin kissan hammasleikkaukselle. Kyllä, luit oikein, kissan hammasleikkaus :D Oli kyllä hauskaa ja näin varmasti tähän astiden elämäni mielenkiintoisimman konsertin :DIllan mielenkiintoinen esiintyjä
Perjantai aamuna meillä oli sitten aikainen herätys, koska luvassa oli kierros Valkoisessa Talossa. Turvatarkastukset tuonne presidentin asuntoon olivat kyllä tarkat, passi piti näyttää kahteen otteeseen ja nimi haettiin jostain luettelosta ja sitten vielä metallinpaljastimen läpi. Ja sitten vihdoin päästiin sisälle. Hienohan se oli, mutta itse asiassa pienempi kuin odotin. Ja enpä sitten nähnyt Obamaa... :(
Ja kuviahan ei siis ole, koska Valkoiseen taloon ei saanut viedä kameroita. Eipä siis ollut kameraa mukana koko päivänä, joten pahoittelen joidenkin kuvien laatua, otettu kännykällä. Valkoisen talon jälkeen mentiin kiertelemään museoihin, mm. Amerikan intiaanimuseo ja siellä syötiin myös lounasta. Lounaan jälkeen meillä oli opastettu kierros D.C:n Kaupungintalossa, todella vaikuttava rakennus!
Tämän jälkeen käytiin pikaisesti hotellissa ja sitten suunnattiin illalliselle teksasilaiseen ravintolaan. Illalla vielä pieni kävely kaupungin valoissa.
Illalliselle matkalla


Valkoinen talo illalla

Kun yrität ottaa kuvaa liikenteestä...
Lauantaina aamupalan jälkeen oli luvassa goottilaisessa kirkossa käynti ja vierailu Suome suurlähetystössä. Puhuin jopa hieman suomea Nurmeksesta kotoisin olevan naisen kanssa. Hieno paikka. Sen jälkeen käytiin kahvilassa ja sitten suunnattiin host veljen Joelin asunnolle, jossa Joel grillaili meille vähän päivällistä.Suomi!

Paige sai ylennyksen joten juhlistettiin sitä kakulla!
Sunnuntaina käytiin aamupalalla koko porukalla yhdessä ravintolassa ja sitten kierreltiin hieman katsomassa monumentteja ja sitten olikin jo aika lentää takaisin Oregoniin. Oli kyllä aivan upea reissu, niin paljon tuli nähtyä ja koettua! :)
Joel yrittää kopioida tyttöystävänsä ilmeen :D
Vietnam muistomerkki, kaiverrettuna kuolleiden nimet
Presidentti Lincolnin muistomerkki


Maisemaa laskeuduttaessa Oregoniin
Ja näin saatiin tämä kilometripostaus päätökseen, hyvin menee nyt normaali elämä ja kivaa on! :)

-Veera

6 kommenttia:

 1. Moikka!! Mä meen Newbergiin vaihtoon ensvuonna, elikkä siihen ihan Dallasin lähelle! Ois huippua jutella sun kanssa fb:ssä tai jossain jos sulla on aikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihan mahtava juttu, että pääset Oregoniin ja vielä Newbergiin vaihtoon! Se on tosi kiva kaupunki! Ja juu tietenkin voin jutella fb:ssä, etinpäs sut sieltä ja laittelen viestiä :)

   Poista
 2. näyttää upeelta reissulta! (: haha mut jäin miettimään mitä noi pyöreät alueet on tuossa ekassa lentokonemaisemakuvas? onks siellä pyöreitä peltoja? o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo on ne peltoja! Ihmettelin ite ihan samaa asiaa ja kysyin mun host äidiltä et onks ne peltoja ja kuulemma on :D

   Poista