keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Theater Awards, SEATTLE, Hiking

Heipparallaa!
Voisinpas päivitellä teillevähän kuulumisia, viime aikoina olen ollut kiireisempi kuin koskaan. Ohjelmaa pukkaa joka ikiselle päivällä, ei väliä oliko arkipäivä vai viikonloppu. Niin paljon olisi nähtävää, mutta aikaa ei ole tarpeeksi. 21 päivää siis jäljellä. Mitä jos mä vaan jäisin tänne, käviskö? No kyllähän mä tietenkin haluan koti-Suomeen palata, mutta näiden kohta 10 kuukauden aikana Oregonista on muotoutunu mun toinen koti, ja ihmisistä täällä mun toinen perhe.

No mutta siis asiaan, mitäs mä olen puuhaillut viime aikoina. Viime viikolla oli meidän koulun teatteri palkinto gaala. Ja koska olen koulun teatteri kurssilla ja nähnyt noin 12 teatteri esitystä tänä vuonna, olin myös osana palkinto gaalaa.
Senior teatteri jäsenet

Virallisesti teatterin jäsen
Torstaina oli myös kuorokonsertti, lauleltiin pääasiassa musikaali biisejä, Sound of Music laulut olivat suuressa osassa.

Lauantaina sitten mun mahtavat toisen, edellisen perheen host vanhemmat ottivat mut mukaan matkalle Seattleen. Noin 4 tunnin ajotmatkan jälkeen saavuttiin Seattleen ja päivähän oli vasta alkamassa. Nähtiin kuuluisasa satama marketti, "Gum wall" = Purkkaseinä,  lasiveistos puutarha, ja paljon muuta! Aivan upea reissu! :)
Taiteilua Seattlen kaduilla

Marimekon kauppakin löydettiin!


Entinen host sisko Lauren& Katkarapu cocktail
Space needle
Katumusiikkia
Maisema hotellihuoneen ikkunasta oli ihan jees


Lasiveistoksia
Monopolyn peluuta illalla
Yöllinen Seattle
Purkka seinä
Jep,munkin purkka nyt siellä :D
Ja Laurenin!

Maanantaina oli vapaapäivä joten päätettiin sitten host perheen kanssa lähteä pienelle vaellusretkelle. Mentiin Opal Creek nimiseen paikkaan, noin 45 minuutin ajomatkan päähän. Maisemat olivat upeat, sää suosi ja vaellettua tuli noin 8 kilometriä.

Coby (host veljen tyttöystävä), Ally (host sisko) ja minä
Ally ja minä
Host äiti Lorie ja host veli Nolan

Heihei, ensi kertaan!

-Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti