perjantai 13. kesäkuuta 2014

Drive In, Starlight parade, Graduation, All Night Party, Camping

Terveppäterve!
Alle viikon päästä nousen koneeseen määränpäänä Helsinki-Vantaan lentokenttä. Huijui, en kyllä ole vieläkään tajunnut sitä ihan täysin, varmaan vasta sitten kun näen perheen, kaverit, astun omaan huoneeseen ja herään ja tajuan olevani Suomessa.

Mutta mitäs siis täällä Atlantin toisella puolella on viime viikkoina tapahtunut? Toissa viikolla menin ekaa kertaa Drive In- elokuviin. Siis Drive In on elokuvateatteri ulkona, johon mennään autolla ja elokuvaa katsotaan auton lavalta tai tuodaan tuoleja auton viereen. Oli ihan huippu hauskaa!

Minä, host siko Ally, host siskon kaveri Kaelina

Lauantaina lähdettiin host siskon Allyn kanssa Portlandiin. Portlandissa järjestettiin paraati nimeltään Starlight Parade, johon Rotary vaihtarit saivat mahdollisuuden osallistua. Paikalla oli yli 350 000 katsojaa ja tapahtuma televisioitiin. Ylpeänä siellä sai Suomen lippua heiluttaa!100 nugettia McDonaldista klo 02:00

Paraati viikonlopun jälkeen oli vika viikko koulua. Perjantaina meillä senioreilla oli sellanen senioriaamianen ja sen jälkeen painettiin meidän kädenjäljet sementtiin ja kävin myös ottamassa kuvia mun lempiopettajien kanssa.
DHS=Dallas High School
Yaya(Thaimaa) ja Nadia(Tanska)Minä ja ekobiologian opettaja

Minä ja keramiikka opettaja

Minä ja teatteri opettaja

Mun lokero
Lauantaina meillä olis sitten Valmistuminen eli Graduation. Oli kyllä totta puhuen aika surullista, koska suurinta osaahan noista ihmisistä en tule enää koskaan näkemään.


Graduationin jälkeen meillä oli illalla senioreille järjestetty All night party, joka kesti aamu viiteen asti. Mustan kahvin voimalla pysyteltiin virkeämpää virkeämpänä, mm. karaokea lauaen kolmeen otteeseen, laaserisotaa pelaillen, bingoa, pokeria ja korttia pelaillen, uiden ja SAUNOEN (kyllä, siellä oli myös sauna).Minä&Benji
Seuraavana päivänä lähdettiin host perheen kanssa telttailemaan Odel Lake nimiselle järvelle. Aika sujui mukavasti korttiapelaillen, pyöräillen ja kalastaen.


Yksi neljästä punalohesta, jotka taidokkaasti virvelöin


Host sisko Ally kylmissään
Suomalaiset villasukat joka säässä

Moikka!
-Veera

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia ja kuulostaa mahtavalta! :) Pian nähdään♡
    T.onu

    VastaaPoista