torstai 12. joulukuuta 2013

Everything is going great!

Moikka!
Kuten otsikosta varmasti näkee, täällähän on asiat paremmin kuin hyvin! Mun toka host perhe on ihan mahtava, tänne on satanu jo vähän lunta (jipii!), koulussa menee hyvin ja kaikki on muutenkin mallillaan. 

Oon nyt siis vähän reilun viikon asunut täällä mun tokassa host perheessä. Mun perheeseen kuuluu äiti Francine, isä Lane ja host sisko Lauren ja host veli Joel. Lauren ja Joel ovat kuitenkin jo muuttaneet pois kotoa, mutta Lauren vierailee kotona välillä viikonloppuisin. Me asutaan tällaisessa melko suuressa omakotitalossa alle kilometrin päässä mun high schoolista ja uimahallista, joten liikkuminen on tosi helppoa. Mun host vanhemmat on tosi kivoja ja ollaan monena iltana soiteltu minä huilua ja mun host isä Lane pianoa (todella taitava pianisti). Mulla on oma huone ja oma pikku kylppäri. Tässä talossa on kolme kerrosta ja asustelen yksinäni täällä kellarikerroksessa. Meillä on myös kissa Oliver ja koira Churro.

Mun uusi koti

Olohuone
Mun pikku kylppäri
Mun huone

Oleskeluhuone (kellarikerros)

Viime viikko oli mukava, koulua ja uintia pääosin. Sitten perjantai koulu oli kuitenkin peruttu, koska satoi lunta ( siis ehkä 3 senttiä :D), mutta oli kyllä hyvä päivä vapaapäivälle, koska sehän oli Suomen itsenäisyyspäivä! Tulikin sitten ensimmäistä kertaa täällä olon aikana soitettua kotiin, skypettelin siis mun perheen kanssa. Valitettavasti mun tietokoneen kamera ei toiminut, joten minä pystyin näkemään heidät mutteivat he minua. Oli kyllä outoa puhua suomea pitkästä aikaa ja kyllähän se suomi pikkuisen välillä takkuilikin... Kävin myös kahvilla kavereiden kanssa.

Tämän vuoksi koulu sitten peruttiin :D

Lauantaina lähdettiin minä, host-vanhemmat ja mun kaveri Clothilde pienelle visiitille Portlandiin. Sää oli mukavasti pakkasen puolella, mutta aurinkoinen. Illalla mentiin koko porukalla Clothilden kotiin illalliselle. Oikein mukava päivä!

Kahvilassa Portlandissa

Maisemaa Portlandissa
Sunnuntaina koristeltiin kuusi meidän seurakunnan nuortenillassa. Täällä kotona ei vielä kuusta ole, mutta kuusen haku luvassa ensi viikolla.
Mun kaveri Charis innoissaan koristelemassa kuusta

Ja mie :D
Maanantaina koulu oli taas peruttu, koska tiet olivat kuulemma liian jäiset koulubusseilla ajamiseen. Joten luvassa oli toinen vapaapäivä. Menin sitten Marissalle vähän leipomaan ja pelailemaan.

Tiistaina meillä alkoi koulu 2 tuntia myöhässä ( tiet kai taas liian liukkaat) ja sitten koulun jälkeen mulla oli eka uinti-kilpailu. No, minähän en mikään uimari ole ja tulokset kyllä kertoivat sen, koska olin viimeinen melkeinpä joka osuudessa :D Mutta ehkä ensi kerralla paremmin!

En valitettavasti tajunnut ottaa yhtään kuvaa mun host vanhemmista tai lemmikeistä, mutta kyllä saatte kuvamateriaalia piakkoin heistäkin :D

Eipä mulla muuta, moikka!

1 kommentti: