keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Portland, Musical and Swimming

Moikka!
Viime viikko meni melko tavallisissa merkeissä paitsi lauantai oli kyllä ihan huippu päivä. Lähdettiin minä, mun host sisko Lauren ja mun host äiti Barb Portlandiin, Oregonin suurimpaan kaupunkiin. Käytiin kuuluisassa donitsi kahvilassa, Voodoo-donutsissa, ja oli kyllä todella herkullisia donitseja! Mutta oli kyllä se jonokin sinne kahvilaan sen näköinen :D Sen jälkeen mentiin vähän shoppailemaan, mutta meillä ei ollut hirveästi aikaa, koska mun piti olla takaisin Dallasissa kuuteen mennessä, koska menin ystäväni Marissan  ja hänen perheensä kanssa katsomaan meidän high schoolin musikaalin The Music Man. Ja oli kyllä aivan mahtava musikaali!Jono Voodoo Donutsiin


Mun donitsi, suklaa-maapähkinävoi-oreo-keksi
Ostoskeskus

Lauren ja minä

Sunnuntaina menin aamulla kirkkoon ja kirkon jälkeen lähdettiin Laurenin kanssa etsimään mulle uimapukua. Kyllä aloitin siis uinnin. Enpä tieä mistä tämä kuningas idea oikein syntyi, koska mähän en siis koskaan ole harrastanut minkäänlaista uintia. No sen kyllä huomasi kun se valmentaja koko ajan kommentoi mun tekniikkaa, mutta aion kuitenkin jatkaa uintia, koska se oli hauskaa ja olen jo kehittynytkin hieman. Harjoitukset siis joka päivä kaksi tuntia.

Uimalakki, uimalasit ja uimapuku

Eilen mulla oli meidän orkesterin ensimmäinen konsertti ja hyvin meni! Viikonloppuna on luvassa seurakunnan leiri ja kaikenlaista mahtavaa ohjelmaa!

Seuraavaan kertaan,
Veera

1 kommentti: