tiistai 26. marraskuuta 2013

Youth Group's Fall Retreat

Moikka!
Viime viikko oli perjantaihin asti ihan tavallista arkea, kouluun ja koulun jälkeen uinti-harkkohin ja uinnin jälkeen kotiin. Uinti sujuu päivä päivältä paremmin, mun tekniikka alkaa näyttää jo ihan siedettävältä. 

Perjantaina lähdin sitten suoraan koulusta meidän seurakunnan nuorten kanssa sellaiselle leirille. Kun saavuttiin myöhään perjantai-iltana meidän määränpäähän, sellaiselle vanhalle suurelle mökille, meillä oli illallinen. Illallisen jälkeen meillä oli luvassa laulamista, pelejä, Powerpoint-esityksiä ja kaikenlaista keskustelua. Nukkumaanmeno vähän viivästyi, kun kellohan näytti 02:00 kun painettiin päät tyynyyn.

Lauantaina aamupalan jälkeen meillä oli ns. oppitunti, vähän niinkuin riparille ja sen jälkeen laulua ja keskustelua. Lounaan jälkeen meillä oli mun mielestä koko leirin hauskin osio. Vikan ja toka vikan vuoden high school oppilaat pukeutuivat jotenkin eri lailla niin, että meidät oli vaikea tunnistaa. Sitten ajettiin isoon kauppakeskukseen ja esitettiin olevamme ihan tavallisia tallaajia ja ekan ja tokan vuoden high school oppilaiden piti löytää meidät. Itse en kyllä voittanut tätä, mutta todella hauskaa oli. Tämä oli siis nimeltään Man hunt, Miehen metsästys. Kun palattiin takaisin mökille, meillä oli illallinen ja sen jälkeen pieni oppitunti ja laulua. Sitten me pelattiin erilaisia pelejä, ryhmäleikkejä ja näytelmiä. Ja kysien lakkaus. Mutta ei tuona päivänäkään kovin aikaisin menty nukkumaan nimittäin klo 02:15.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen meillä oli pieni oppitunti, laulua, siivoamista ja sitten lähdettiinkin ajamaan kotiin. Matkalla poikettiin lounaalla ja n. klo 15 saavuttiinkin takaisin Dallasiin. Upea viikonloppu, mutta olin kyllä väsynytkin sen jälkeen mistä kertoo se, että heti päästyäni kotiin menin nukkumaan :D

Matkalla mökille

Meidän makuuhuone

Toinen vaihtari, YaYa (Thaimaa) innoissaan illallisella

Man Hunt, kyllähän mä vähän erilaiselta näytän haha

Kaikki pukeutuneet

Nail polish party

Miun taiteilun tulos

Ja kaikkien lakanneiden yhdessä

Tällä viikolla meillä on koulua vain nämä maanantai ja tiistai, koska torstaina on Thanksgiving eli Kiitospäivä. Luvassa on paljon kaikkea mahtavaa ohjelmaa ja odotan innolla kaikkia uusia kokemuksia ja ruokia. Niistä lisää ensi viikolla. 

Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti