maanantai 19. elokuuta 2013

Crater Lake & Feelings & School Schedule

Heipparallaa!
Nyt ollaan palattu aivan upealta Crater Lake reissulta host-perheen kanssa. Lähdettiin siis perjantai iltapäivänä ajamaan host-isäni äidin farmille, jonne oli matkaa noin 3 tuntia. Yövyttiin siellä ja lauantai aamuna lähdettiin ajamaan kohti Crater Lakea, jonne oli matkaa noin 2 1/2 tuntia. Crater Lake on siis syntynyt tuhansia vuosia sitten, kun tulivuori Mount Mazama lysähti kasaan. Aivan mahtava paikka, upeat maisemat ja paljon ihmisiä. Harmiksi lähellä oli ollut jokin metsäpalo niin oli hieman savua ilmassa, mutta ei se oikeastaan haitannut. Ehdottomasti paikka, jossa kannattaa käydä, jos vierailee Oregonissa!

S
Kun oltiin vietetty päivä upeita maisemia katsellen, lähdettiin ajamaan takaisin host-isän äidin farmille. Perillä odottikin upea auringonlasku. Seuraavana aamuna ratsastin ensimmäistä kertaa yksin hevosella ja iltapäivällä ajettiin takaisin Dallasiin.
Cowgirl
Musta alkaa nyt tuntua, että alan kunnolla sopeutua tänne. Enää en oo perheessä vaan se vieras vaan ennemminkin perheenjäsen. Viime viikolla oli parina päivänä pientä koti-ikävää, kun kaikki tuntui jotenkin oudolta ja tunsin itseni ulkopuoliseksi. Nyt onneksi nuo tunteet on hävinneet ja täällä on mukavaa olla. 
Käytiin tänään Laurenin kanssa tekemässä mun lukujärjestys koululla. Luvassa on espanjaa, orkesteria, matikkaa, luovaa kirjottamista, keramiikkaa, liikuntaa( jooga, aerobic jne.) ja englantia. Jos en jostain aineesta tykkää, niin voin vaihtaa toiseen. Liityin myös meidän koulun maastojuoksu cross country) joukkuueeseen ja ensimmäiset (kolmen tunnin!) harjoitukset on huomenna.  Tällaista tänään :)

14 kommenttia:

 1. VAUU! pikkasen hieno tuo Crater Lake! ;DD ja sulonen cowgirl! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se Crater lake oli kyllä aivan upea, mene ehdottomasti käymään, jos vain mahdollista :) Ja haha kiitos :D

   Poista
 2. sustahan on kuoriutunut oikea ammattikuvaaja (&cowgirl), ihan sairaan hienoja kuvia !! :-) ja kuulostaa aika rennolta noi kouluaineet, varmasti tulee kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no en tiiä tosta ammattikuvaajasta :D Ja joo aika rentoi noi kouluaineet kyl on paitsi no kaks enkkuu ja matikka mut kyl mä varmaa selviin :)

   Poista
 3. Upeita kuvia ja kivalta kuulostaa schedule :> T. Kadet siskot

  VastaaPoista
 4. heei miten meni cross country? mäki alotin sen ja haha se oli iha hirveetä ainaki meillä, juostiin 90 fahrenheitissa mäkeä ylös täysillä monta kertaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin meni cross country, mutta oli joo tosi rankkaa! Me juostii alkuverryttelyks joku 2km ja sit oli just tollast lyhyempää juoksemist metsässä tosi monta kertaa( ja piti yrittää parantaa aikaa. Ja lopuks vielä lihaskunto. Mut tykkäsin siitä silti tosi paljon ja meijän joukkue on ihan mahtava ni kyl aion ehdottomasti jatkaa :)

   Poista
 5. tosi upeit kuvii ! ja kivalta näyttää, haluun kans :D millä sä muuten kuvaat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti :) Ja mun kamera on CANON IXUS 240 HS :)

   Poista
 6. hienoja kuvia! osaatko arvioida suunnilleen paljon sun vuotes on tähän mennessä maksanu (meinaan mitä rotareil pitää maksaa, lennot, ohjelmamaksu, viisumi.. jne) ? oisin tosi kiitolline jos ees tuhansien tarkkuudel osaisit sanoo, haaveilen ite vaihtovuodesta! (: pidä hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Ja mun vuosi maksaa suunnillee 4000-5000e, ja sit rotarithan maksaa vaihto-oppilaille kuukausirahaa, joka vaihtelee, mutta yleensä se on 60-200 dollaria :)

   Poista