lauantai 10. elokuuta 2013

Here I am, in the United States of America!

Moikka kaikille!
Täällä sitä nyt ollaan, Amerikan ihmeellisessä maailmassa! Lensin New Yorkiin viime maanantaina 42:en muun Rotary vaihtarin kanssa, jotka menevät joko USA:aan tai Kanadaan. New Yorkissa meillä oli 3 päivää kestävä orientaatio-leiri, johon kuului paljon kaikkea mahtavaa ohjelmaa. Teen myöhemmin erillisen postauksen New Yorkin leiristä, kuvia nimittäin tuli napsittua ihan kiitettävästi :D

Torstaina sitten lensin kahden muun Rotary vaihtarin kanssa Portlandiin Oregoniin. Jouduttin heräämään 03:30 ja lentämään sen jälkeen 6 tuntia Länsirannikolle, joten voitte uskoa, että olimme hieman väsyneitä saavuttuamme Oregoniin. Lentokentällä minua oli vastassa host perheeni ja monia muita Rotary- ihmisiä. Kommelluksilta ei tälläkään matkalla vältytty, nimittäin joku muu matkustaja oli ottanut käsimatkatavarani. Pienoinen paniikkihan siinä iski kun kyseisessä laukussa oli mm. huiluni. Onneksi toinen matkustaja tajusi virheensä ja laukku palautui ehjänä minulle.

Maisema lentokoneen ikkunasta 15 minuuttia ennen kun laskeuduttiin Portlandiin, Oregoniin.

Minä ja host-perheeni lentokentällä
Lentokentältä oli sitten noin tunnin ajomatka nykyiseen kaupunkiini Dallasiin. Maisemat oli upeat, hirveän vihreää ja isoja puita ja vuoria joka puolella! Mun host perheeseen kuuluu siis äiti, isä, 12-vuotias pikkusisko ja 18-vuotias isosisko. Ja sitten tietysti kaksi ihanaa koiraa, Marley ja Fred.
Marley
Fred         
Meidän talo  
Mun huone
Dallasin keskuspuisto
Viime päivinä ollaan kierrelty kaupungissa, pelattu lautapelejä, istuttu ja laulettu nuotion ääressä sukulaisten kanssa ja kaikkea muuta mukavaa. Hyvin menee ja kivaa on! :)


2 kommenttia:

  1. Mukavalta näyttää ja kuulostaa. Taas kerran...kadonnut huilukin palasi omistajalleen :)

    VastaaPoista