maanantai 12. elokuuta 2013

New York

Hei taas!
Elikkäs tässä olis sitä mun lupailemaa New Yorkin orientaatioleiri- postausta. 

Maanantai:
Lennettiin siis 42 Rotaryvaihtarin+kahden Rotary saattajan kanssa Helsingistä New Yorkiin. New Yorkiin saavuttaessa kello oli paikallista aikaa n. 16 ja siitä sitten ajettiin bussilla meidän hotellille. Hotelli oli nimeltään Pennsylvania ja sijaitsi aivan Empire State Buildingin vieressä. Hotellissa majoituttiin kahden hengen huoneisiin, mä oli samassa huoneessa Minnesotaan lähtevän Auroran kanssa. Sen jälkeen oli pieni koulutus ja illalla sai lähteä vielä vähäksi aikaa kiertelemään kaupungille.
Hautausmaa bussin ikkunasta matkalla hotellille

Aurora ja minä hotellihuoneessa

Tiistai:
Tiistaina herättiin siinä kahdeksan maissa aamupalalle ja sen jälkeen meillä oli parin tunnin koulutus hotellilla. Sitten sai lähteä muutamaksi tunniksi kiertelemään kaupungille ja sen jälkeen lähdettiin bussilla katsomaan nähtävyyksiä mm. Statue of Liberty. Samalla reissulla mentiin opastetulle kierrokselle NBC-studioille, oli kyllä hieno paikka! Illalla oli vielä tarkoitus mennä katsomaan Spiderman Brodway- musikaalia, mutta teknisien ongelmien vuoksi se siirtyi keskiviikolle. Päätettiin sitten mennä Empire State Buildingiin, ja näkymät sieltä olivat kyllä henkeäsalpaavat( valitettavasti en pystynyt kuvaamaan siellä, koska kameran akku päätti juuri silloin loppua).
Hotellin aamupala

Vapaudenpatsas


Jenni, Aurora, Linda

NBC-studioiden lippu


Keskiviikko:
Mentiin joskus yheksän paikkeilla hotellin aamupalalle. Aamupäivälle ei ollut mitään ohjelmaa, joten lähdettiin minä, Aurora, Jenni ja Linda kiertelemään kaupunkia ja shoppailemaan. Päädyimme Guessin kauppaan ja päätin ostaa itselleni synttärilahjaksi lompakon. Siitä sitten suuntasimme Starbucksin ja kaupan kautta Central Parkiin lounaalle. Lounaan jälkeen meillä oli luvassa Spiderman musikaali, joka oli kyllä näkemisen arvoinen. Tuon jälkeen meillä oli lyhyt koulutus hotellilla ja sitten meillä oli 15 minuuttia aikaa valmistautua limusiiniajelulle ja illalliselle. Hyvin kuitenkin ehdittiin! Limusiini matkasi läpi Manhattanin, musiikit täysillä ja mahtavasta seurasta nauttien. Limusiini vei meidät The View-ravintolaan, joka sijaitsi 48.-kerroksessa. Ravintola pyöri, eli siis maisemat vaihtuivat kokoajan. Illalisen jälkeen sunntasimme hotellille ja hengailimme ja otimme kuvia koko vaihtariporukan kanssa. Täytyy sanoa, ettei olisi voinut synttäreitä paremmin viettää! :)

Minä, Jenni ja Linda Guessin kaupassa

Meidän mahtava limusiini porukka

Näkymä The View-ravitolasta


Ruoka oli taivaallista!

2 kommenttia:

  1. Siis ihan sika upeita kuvii!!! Oon niin kade ku pääsit new yorkkiii:O hui se sun huilun juttu! Ite olisin juossu ainaki ympäri lentokenttää paniikissa ettimässä omaa huiluani! :D Toivottavasti tulee hyvä vuosi sulle :) T. Elma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti :) Ja nii onneks se laukku löyty vaikkakin se oli kyllä lukossa ettei sitä huilua olisi ihan helpolla sieltä saanut :D

      Poista