tiistai 24. syyskuuta 2013

Even though you are gone, you will always live in my heart

Moi!
Yksi viikko vierähti taas vikkelästi! Viime viikon perjantaina lähdettiin maastojuoksujoukkueen kanssa Seaside nimiseen kaupunkiin kilpailuun. Ilma oli sateinen ja sainkin sieltä mukaani kipeän kurkun ja yskän. Jippii... Yövyttiin sellaisissa suurissa huoneissa ja mukavaa oli! Nilkkaan sattuu vieläkin juostessa, toivon, että se vähitellen helpottaisi.Sunnuntaina menin mun cross country kaverin Marissan kanssa kirkkoon. Se oli evankelinen kirkko ja olihan se tilaisuus hieman erilainen kuin Suomessa. Musiikkia soitettiin pianon, rumpujen ja sähkökitaroiden säestyksellä, laulettiin seisaaltaan ja sanat näkyi isolla valkokankaalla. Ja ehtoollista ei ollut. Tämän jälkeen oli puolentunnin kestävä Sunday School, joka on siis nuorille tarkoitettu pieni oppitunti, jossa käydään läpi joku Raamatun kohta ja keskustellaan siitä.
Illalla menin vielä Marissan kanssa kirkon nuorten iltaan ja siellä tehtiin kaikkea kivaa, kuten pelattiin pelejä, laulettiin ja juteltiin. Aioin kyllä ehdottomasti mennä uudestaan! :)

Tämä viikko alkoi aivan kamalalla tavalla. Maanantai aamuna kun heräsin, sain kuulla, että mun hyvä ystävä Suomessa on menehtynyt sunnuntaina iltapäivällä. Menin kouluun, mutten pystynyt olemaan siellä kuin pari tuntia, koska olin niin surullinen. Mun host äiti sitten haki minut koulusta ja vietin päivän kotona. Kaikki oli hirveän ihania ja tuki mua, host äiti toi mulle kukkia ja suklaata ja mun counselor toi mulle ruusun. Myös mun maastojuoksukaverit kävivät moikkaamassa ja lohduttamassa mua ja toivat jäätelöä. Vaikka nyt onkin vaikeaa, uskon että ajan kanssa helpottaa.

"Koskaan ei tiedä, onko aikaa paljon
vai vähän, yht´äkkiä huomaa,
se päättyikin tähän.
On paikkasi tyhjä ja korvaamaton, ja
kaipuu suuri sanaton."

Vaikka oletkin poissa, kukaan ei koskaan voi viedä pois niitä kaikkia ihania muistoja, joita minulla on sinusta. Lepää rauhassa rakas Roosa <3

8 kommenttia:

 1. Voi kamala :o tsemiä ihan hirveesti, koita jaksaa!

  VastaaPoista
 2. tsemppiä kauheesti kanssa täältä! :(

  suru on kuin tyynimeri, laaja muttei rannaton.
  suru on kuin tyynimeri, syvä muttei pohjaton <3

  VastaaPoista
 3. oot paras, kyllä sie pärjäät!<3
  t.pona

  VastaaPoista