sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Twin Rocks Orientation

Moi!
Viimeiset neljä päivää on ollut ihan mahtavia! Torstaina lähdin koulusta kaksi tuntia aikaisemmin, koska lähdin meidän piirin ( Etelä-Washington ja Pohjois- Oregon) vaihto-oppilaiden orientaatioleirille. Se pidettiin Twin Rocks nimisessä paikassa, Oregonin rannikolla. Yövyttiin sellaisessa isossa talossa, 5 hengen huoneissa. meitä oli joka puolelta maailmaa, Tanskasta, Tsekistä, Italiasta, Ranskasta, Itävallasta, Sveitsistä, Suomesta, Venäjältä, Turkista, Perusta, Argentiinasta, Equadorista, Brasiliasta, Chilestä, Thaimaasta, Japanista, Taiwanista, Meksikosta, Intiasta ja Etelä-Koreasta. Torstaina meillä oli pieni oppitunti ja mentiin myös Oregonin rannalle kuvailemaan koko porukan kanssa.
Meidän koko mahtava porukka <3

Me ylpeät suomalaiset, minä ja Juho

Upsista, toi lippu ei ollukkaa ihan suora :D


Perjantaina meillä oli englannin kielen koe, jossa siis katottiin millä tasolla meijän enkku on tällä hetkellä. Vuoden lopussa tehdään sitten uusi testi ja katotaan miten paljon ollaan kehitytty. Meillä oli myös pari muuta oppituntia ja sitten vapaa aikaa, jolloin juteltiin ja kuvailtaan ja pelattiin ilmakiekkoa&koripalloa yhdessä.
Minä ja Louise (Ranska)

Oceane (Ranska) ja minä

Lorenzo (Brasilia)
Lauantaina sitten lähdettiin busseilla Seasideen, joka oli noin tunnin ajomatkan päässä. Luvassa oli mm. pelihallissa pelailua, karuselli-ajelua, akvaario käynti ja pizzeriassa syömistä. Illalla oli vielä oppitunti ja tehtiin myös nuotion ääressä S'moreseja. Niihin siis paistetaan vaahtokarkkia vähän aikaa nuotissa ja sitten laitetaan kahden keksin väliin se vaahtokarkki ja suklaata. Perinteistä amerikkalasta ja tosi hyvää! :)
Sateista ja sumuista oli, joten kuvia merestä ei oikein saanut otettua
S'mores
Aivan mahtava viikko kaiken kaikkeaan, en malta odotta, että näen nuo kaikki ihanat vaihtarit uudestaan parin viikon päästä, kun lähdemme viikon mittaiselle bussimatkalle Oreginin rannikolle ja Kaliforniaan!

Sää on täällä ollut koko viikon tosi sateinen, aurinko ei ole pilkahtanut kuin yhtenä päivänä ja joka päivä on satanut kaatamalla aamusta iltaan. ja tällaisena se kuulemma jatkuu koko talven...

Olen muuten alkanut näkemään unia pelkästään enkuksi ja ajattelen vain enkuksi. Suomen kielen sanojen muistaminen tuottaa välillä vaikeuksia, joten älkää ihmetelkö jos täällä on kirjoitusvirheitä :D

Ei mulla muuta, moimoi! :)

Veera

4 kommenttia:

 1. Upeeta! Mulla oli toi sama ongelma kun oli se italialainen kylässä viime syksynä ja puhu sen kanssa sitte koko ajan enkkua, ja vaikka koulussa ja kotona puhu suomea mut jutteli pitkii pätkii sen kanssa enkuks, ni alko omat ajatuksetkin muuttumaan enkuks, se oli hassua vaikka sitä kesti vaan viikon :D Sulla voi kestää sopeutuu ku tuut takasin! :D T. Elma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa juu, voi olla totta tosiaan vaikuksia sopeutua takas suomen kieleen sitten kun palaan :D

   Poista
 2. Mie nyt vasta hoksasin tän sun blogin täältä.. :D kiva lukee sun kuulumisia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Juu no parempi myöhään kun ei milloinkaan! Tervetuloa vaan lueskelemaan, mukavaa jos tykkäät :)

   Poista