tiistai 3. syyskuuta 2013

Silver Creek Falls and BBQ

Moi!
Nyt on virallisesti tullut mittariin yksi kuukausi täällä USA:ssa. Hui, aika menee ihan hirveän nopeasti! Huomenna mun kolmen viikon kesäloma viimein loppuu ja aloitan koulun Dallas Highschoolissa. Jännittää ja oon ihan hirveän innoissani! Mun päiväthän tulee olemaan suhteellisen pitkiä, koulu alkaa 8:30 ja loppuu siinä kolmen paikkeilla ja sitten vielä sen jälkeen cross country harkat. Mutta eipän tule tylsää! :D 

Viime viikonloppu oli aivan mahtava, lauantaina mentiin host siskojen ja host äidin kanssa vähän shoppailemaan mulle koulujuttuja ja urheilutarvikkeita. Ja käytiin myös syömässä meksikolaisessa ravintolassa, tosi hyvää ruokaa! Täällä syödään aika paljon meksikolaista ruokaa, siitä kertoo esim. se että täällä mun pikku Dallasissa on (ainakin) kolme meksikolaista ravintolaa. Mutta en valita, meksikolainen ruoka kun on yksi mun lemppareista! :)

Sitten sunnuntaina lähdettiin mun counselorin, hänen miehensä ja meidän koulun espanjan opettajan ( joka on tällä hetkellä opettajavaihdossa, tullut Meksikosta) ja hänen perheensä kanssa Silver Creek putouksille. Kävimme ensin syömässä thaimaalaisessa ravintolassa ja siitä oli sitten noin puolen tunnin ajomatka putouksille. Maisemat olivat upeat ja käveltyä tuli myös ihan kiitettävästi! Jos oikein laskin, näimme yhteensä kymmenen putousta, toiset olivat vähän pienenmpiä, toiset sitten vähän isompia. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava päivä! :)Maanantai oli sitten Labour day, eli kaikilla oli vapaa päivä töistä. Päätettiin host perheen kanssa vähän grillailla ja host isän veli ja hänen vaimonsa tuli kylään. Oli oikein mukava päivä hyvää ruokaa syödessä ja lautapelejä pelatessa! :)
Mun ensimmäinen Strawberry Shortcake. Elikkäs tuonne alle laitetaan sellainen pieni valmis kakkupohja, sitten sen päälle mansikoita ja sitten vielä kermavaahtoa. Tosi helppoa tehdä ja tosi hyvää! :)
Kaikki on siis paremmin kuin hyvin ja nautin täysillä olostani täällä! Moikka! :)

Veera

4 kommenttia:

 1. täälläpäin taas tuntuu et on mennyt ikuisuus sun lähdöstä !! :( mut mahtavia kuvia jälleen ja nam ku ruoat näyttää hyviltä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on mullaki ikävä teitä siellä Suomessa! :) Ja kiitos :)

   Poista
 2. daamn taidan kuolla kateuteen tästä sun vaihtarivuodesta!
  t oon kolme vuotta itkien haaveillut vaihtariksi lähdöstä, oivoi. no, fiilistelen teidän vaihtarien elämää sit blogien kautta! :)

  paljonko sun vaihtarivuosi maksoi? jos ei oteta huomioo käyttörahoja mitä sun porukat maksaa sulle :)
  ja hei, saako vaihtarivuoden ajan opintotukea suomesta normaalisti, vai onko se jäissä sen vuoden ajan?

  fiilistele <3

  ~ luovaahulluutta-sarastaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Ja kiitos, kyllähän tää mun vaihtovuosi on tähän mennessä aika mahtavasti mennytkin :D

   Ja miksi et voisi itse lähteä vaihtoon? Jos on pientäkään paloa lähteä niin kyllä suosittelen ehdottomasti! :)

   Ja on aika vaikeaa sanoa paljon tää mun vuosi kaiken kaikkiaan maksoi, mutta suunnilleen 5500-7000 euroa. Tuohon kuuluu kuitenkin joitain valinnaisia juttuja, esim. Kalifornia&Oregonin rannikko bussimatka, joka maksaa noin 1000 euroa.

   Ja tuosta opintotuesta minulla ei ole mitään hajua, kun en itse sitä saanut Suomessa ollessani :D

   Ja kyllä fiilistelen, ihan olan takaa :D

   Poista