maanantai 14. lokakuuta 2013

Relaxing, Racing and Waiting

Moikka!
Viime viikko tuntu menevän ihan hujauksessa, en oikeestaan ees muista mitä tein alkuviikosta. No kai mä olin koulussa ja harkoissa :D Perjantaina meillä oli koulusta vapaapäivä ja tapasin mun mahtavaa ranskalais ystävää Clothildea. Käytiin lenkillä ja smoothiella. 
Clothilde innoissaan Halloween koristeista, täällä kun jo suurimmassa osassa taloja on aloitettu koristelu

Lauantaina meillä oli maastojuoksu kisat. En juossut mitenkään erityisen hyvin johtuen suurimmaksi osaksi kipeistä nilkoista. Mutta hauskaa oli silti, meijän tiimi on vaan ihan mahtava!
Pojat aloittamassa kilpailuaan.

Kyllä täältä vielä vihreitäkin puita löytyy :D

Sunnuntaina menin aamulla kirkkoon ja iltapäivällä leivoin ja tein läksyjä. Illalla menin vielä nuorten iltaan. Kaiken kaikkiaan mukava viikko! :)

Huomenna siis suuntaan mun ihanien Rotary vaihtari kavereiden kanssa bussimatkalle Kaliforniaan. Luvassa mm. punapuumetsät, San Francisco, Santa Cruz jne. Vähän harmittaa, että tuo matka saattuu olemaan just tällä viikolla, kun meillä koulussa on Homecoming viikko meneillään ja luvassa on kaikkea kivaa ohjelmaa kuten Homecoming-tanssit ja oppilaiden välisiä jalkapallopelejä yms. Mutta oon silti ihan super innoissani, tulee varmasti olemaan ihan mahtava reissu! :)

Seuraavaan kertaan,
Veera


4 kommenttia:

 1. pidähän hauskaa ja nauti Californiasta munkin puolesta !! :---)

  VastaaPoista
 2. Oikeest ei voi muutakun kateellisena täällä ruudun toisella puolella ihaillasun elämää siellä. Iha huippuu!! :)

  http://roosaraanoja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no voi kiitoksia, mukavaa jos tykkäät lueskella :D

   Poista