keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Football, pumpkins, movies and baking

Moi!
Nyt on siis noin viikko kulunut mu n Kalifornian matkasta. Vähän oon kyllä ikävöinyt mun vaihtarikavereita ja olisin kyllä mielelläni jäänny Kaliforniaan vähän pidemmäksi aikaa. Mutta kai se on ihan hyvä palata taas normaalinn arkeen.

Viime viikon keskiviikkona meillä oli viimeiset cross country kisat. Itse en (yllätys yllätys...) juossut kipeän nilkan takia. Mutta oli mahtavaa kannustaa joukkuetovereita ja kaikki juoksivatkin upeasti!
Catherine ja minä

Marissa ja Clothilde

Kilpailun jälkeen ravintolassa
Perjantaina olin mun ensimmäisessä amerikkalais jalkapallo pelissä. Olin siis soittamassa siellä meidän bändin kanssa ja hauskaa oli! Ja voitettiinkin toinen joukkue 56-6! :)


 
Minä ja meidän bändin toinen huilisti Jordan
Lauantaina lähdettiin minä, mun host siskot ja mun most mum sellaselle isolle kurpitsa maalle. Oli hirveesti kurpitsoja ja ostettiinkin jokaiselle omat kurpitsat. Kun palattiin kotiin minä ja mun toinen host sisko Lauren sitten kaiverettiin meidän kurpitsat. Siinä oli itse asiassa paljon enemmän hommaa kun luulin. Mutta hienot niistä tuli!

Minä ja host siskot, Lauren ja VictoriaHost mum


Meidän kurpitsat! :)
Illalla mentiin vielä minä, Lauren ja Laurenin kaveri Marissa elokuviin katsoomaan Bad Grandpa. Suunnitelmat ei mennyt ihan nappiin, koska kun saavuttiin paikan päälle lipunmyyjä pyysi näyttämään henkkarit. No enhän mä tietenkään ollut tajunnut ottaa henkkareita mukaan, joten ei kun takaisin kotiin ja myöhempään näytökseen. Oli kyllä hieman huvittavaa mennnä elokuviin passi kourassa :D Mutta hauska elokuva oli! :)

Sunnuntaina kirkon jälkeen menin Marissalle leipomaan ja illalla nuorten iltaan. Kaiken kaikkiaan mahtava viikonloppu! :)
Marissa leipomassa

Maple scons

Mustikka-banaani leipä
Tänään ja huomenna luvassa kaikkea kivaa, koska huomennahan on halloween. Mutta kerron niistä sitten ensi viikolla lisää! :)

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi mahtavia nuo teidän kurpitsat! :)

  VastaaPoista
 2. wow ku hienot kurpitsat !!
  ....ja nice murskavoitto tossa pelissä teillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Ja nii, niinhän siinä vähän kävi :D

   Poista